1 2 2015-08-12 18.21.04 3 4 5 6 7 8 9 slidepic1 slidepic2 slidepic3

הנחיות כלליות להגשת על האש באירוע קטן

כאשר מתכננים להגיש תפריט קייטרינג בשרי לאירוע קטן יש להכיר מספר הנחיות כלליות של אירועים קטנים על הגשת בשר. עם ההנחיות המקצועיות להגשת על האש באירוע קטן תוכלו להבטיח הגשת מנות בשריות מוצלחת באירוע הקטן שלכם.

במידה ואתם מעוניינים להזמין מספר אנשים גדול אליכם לבית לסעודת על האש או בחרתם מקום קטן בטבע לחגוג מאורע משמח ואתם רוצים לעשות בשרים על הגריל, יש מספר הנחיות במהלך תכנון האירוע ולפני ההגשה שכדאי לכם להכיר. עבודה חכמה לפני ההנחיות הללו תבטיח לכם הצלחה עם המנות הבשריות באירוע שלכם.

קביעת תפריט על האש והערכת כמויות בשר

בכדי לקבוע נכונה את תפריט המנות הבשרי ולקנות כמות מספיקה של בשר, יש לשקול את הנקודות הבאות:

כמה אנשים אתם מזמנים לאירוע?

כמות האנשים המוזמנת משפיע ישירות על כמות הבשר הנדרשת לרכישה. מומלץ ללכת על קו מנחה של חצי קילו עד קילו בשר לאדם.אם אתם מצפים לכמות גדולה יחסית של אורחים ביחס לכמות ממוצעת של אירועים קטנים, יהיה מומלץ לצמצם את מגוון המנות בתפריט הבשרי בכדי שתוכלו להביא מהר יותר את המנות לשולחן.

כמה גדול גריל הברביקיו העומד לראשותכם?

אם אתם הולכים להקים גריל בשרים בסגנון אסאדו או שיש לכם גריל ביתי שעובד על גז. שטח הפנים של הגריל יקבע עם איזו כמות של בשר אתם יכולים להתמודד איתה.

האם אתם מקבלים עזרה מחברת קייטרינג בשרית לאירועים קטנים?

אם אתם מקבלים עזרה מקצועית מחברת קייטרינג לאירועים קטנים אז אתם מן הסתם יכולים להרשות לעצמכם תפריט בשרי מגוון יותר ולרכוש כמות משמעותית של בשר מבלי לוותר על איכות המנות.

אחסון הבשר לקראת האירוע

אתם צריכים לשמור את כל הבשרים בקירור המתאים להם, חלק במקפיא וחלק במקרר הרגיל, עד הלילה שלפני האירוע. ברוב המקרים בלילה שלפני יום האירוע יהיה עליכם להפשיר את המזון הקפוא לפני שאתם מבשלים אותו, אלא אם כן הוראות הכנת הבשר מציינות אחרת.

הכנת האזור לצליית הבשר לפני האירוע

לפני שתתחילו עם צליית הבשרים על האש מומלץ להכין את אזור העבודה על פי ההנחיות הללו:

  • יש לנקות ביסודיות את הגריל, במיוחד אם מדובר על גריל גז, וכל כלי אחר שצפוי להיות בשימוש בזמן צליית הבשר לפני שמתחילים בהכנת המנות הבשריות. אם ניקיתם טוב את הגריל אחרי הפעם האחרונה שהשתמשתם בגריל אז זה לא צריך לקחת לכם הרבה זמן.
  • אם משתמשים בגריל על בסיס פחם אז חשוב לוודא כי הוא חם ומוכן לשימוש לפני שאתם מניחים את הבשר לצלייה. להבות האש צריכות כבר לשקוט, והפחמים צריכים להיות לבנים.
  • במידה ואתם הולכים לעבדו על גריל גז או מדורה, יש לוודא שאזור הנחת הבשר נמצא בגובה שיאפשר חימום בחום קבוע.
  • וודאו שיש לכם מקום בקרבת הגריל שבו תוכלו לשמור על טריות הבשר הנא. מומלץ להשתמש בקופסאות פלסטיק מכוסות.
  • הכינו מקום ייעודי בקרבת הגריל שבו תוכלו לאחסן את הבשרים המוכנים מיד איך שהם יורדים מהגריל. רצוי להשתמש בסירים ששומרים על החום.

צלייה והגשה של הבשר במהלך האירוע

כאשר צולים את הבשר צריך לשים לב למספר נקודות חשובות שהקפדה עליהן תוביל למנות מוצלחות.

1. אסור לבשל מהר מדי את הבשר, גם אם יש לחץ והאורחים מחכים. אם תבשלו מהר מדי את האוכל אז הבשר יצא לא מבושל. קחו את הזמן לוודא שהבשר בפנים לא ורוד מדי. זכרו גם שחתיכת בשר שנשרפה מבחוץ אינה בהכרח מוכנה מבפנים.

2. אסור לתת לבשר מבושל לעמוד יותר משעה בחוץ, במיוחד במזג אוויר חם.

3. אין להעמיס יותר מדי בשרים על האש. השאירו מרווחים לחום לברוח החוצה. זאת גם דרך טובה לדאוג שאתם מוציאים כמויות קבועות של בשר במהלך האירוע.

4. שימו לב שיש מנות בשריות כמו עוף שנעשות מהר ומנות בשריות כמו אסאדו שצריכות הרבה יותר זמן על הגריל בכדי להיעשות כשורה.

slogen