1 2 2015-08-12 18.21.04 3 4 5 6 7 8 9 slidepic1 slidepic2 slidepic3

סגנונות הגשה פופולאריים של קייטרינג לאירועים קטנים

קיימים מספר סגנונות הגשה פופולאריים של קייטרינג לאירועים קטנים. אתם יכולים לבחור בסגנון הגשה אחד או לשלב מספר סגנונות הגשה באירוע שלכם. אז אילו סגנונות הגשת קייטרינג מומלצים ביותר עבור אירועים קטנים.

במידה ואתם שוקלים עדיין את סגנון הגשת הקייטרינג באירוע הקטן שלכם, חשוב שתדעו שלכל צורת הגשה יש את היתרונות והחסרונות שלה. אז לפני שאתם סוגרים את הפרטים הקטנים מול חברת קייטרינג לאירועים קטנים, כדאי שתדעו טיפה על כל סגנונות הגשת הקייטרינג הפופולאריים ביותר לאירועים קטנים על מנת שתוכלו לבחור בצורת הגשת הקייטרינג המתאימה ביותר עבורכם.

הגשת מתאבנים בלבד

הגשת קייטרינג של מתאבנים בלבד הוא נהדר לאירועים קטנים שאין בהם ישיבה מסודרת כמו פתיחת גלריה או אירוע קטן במשרד. מגשי מתאבנים עוברים ללא הפסקה בין האורחים במשך האירוע, כך שהאורחים יוכלו לאכול בקלות ובמהירות את המנות הקטנות בזמן שהם מסתובבים בחלל האירוע.

הגשת מתאבנים היא בין סוגי ההגשה היקרים ביותר, מכיוון שכל מתאבן צריך לקבל יחס מיוחד ויש לדאוג לכמות גדולה של מתאבנים בכדי לא להשאיר את האורחים שבעים. כלל האצבע הוא לדאוג להגיש 12 מתאבנים לפחות לכל מוזמן. עבור מסיבה של 50 איש זה מעל 500 מתאבנים לפחות. אם אתם רוצים להגיש מתאבנים באירוע הקטן שלכם, דאגו לבחור בחברת קייטרינג המתמחה במנות מתאבנים בכדי לקבל מחיר זול יותר.

הגשת מנות עיקריות לשולחן

הגשת קייטרינג רשמית יותר שבה האורחים באירוע יושבים ליד שולחנות הארוחה כאשר המנות מוגשות להם על ידי מלצרים. זה נחשב רשמי יותר מכל סוג אחר של סגנון הגשה מכיוון שזה הרבה יותר אלגנטי וכל אורח מקבל בדיוק את המנות שהוא ביקש בכמות שאתם רוצים להגיש לכל אורח.

היתרון הגדול של סוג הגשה שכזה הוא השליטה המלאה שחברת הקייטרינג מקבלת על הגשת המנות באירוע. כך אתם יכולים להיות בטוחים שכל אורח מקבל את הארוחה שהוא הזמין בדיוק כפי שהוא הזמין אותה, ובעצם אף אחד לא יוצא רעב.

בסגנון הגשה זה יש בקרה על כמויות המזון המוגשות לאורחים, אך מצד שני, נדרש כוח אדם גדול של מלצרים לשרת את האירוע, מה שמייקר את עלות ההשכרה של חברת הקייטרינג לאירוע.

קייטרינג בסגנון משפחתי

סגנון הקייטרינג המשפחתי אופנתי מאוד עכשיו לאירועים קטנים ומשפחתיים כמו חתונה קטנה או בר מצווה. בצורת הגשה זו מגישים את כלל המנות לשולחן והסועדים מתיישבים ולוקחים כמה שהם רוצים לצלחות, ממש כמו ארוחה משפחתית בשישי בערב.

צורת הגשה זו מאוד פופולארית כי היא משרה אווירה ביתית ומאפשרת לחברת הקייטרינג לדאוג לשרת כל שולחן בצורה אישית ומהירה. מצד שני, יש לדעת שסגנון הגשה משפחתי דורש כמויות גדולות יותר של אוכל מכיוון שאנשים נוטים לאכול יותר שמגישים להם כמויות גדולות של אוכל לשולחן. אך לפחות אתם תדעו שאף אורח לא יוצר רעב מהאירוע שלכם, שזה גם סוג של יתרון.

השה עצמאית יותר בצורת בופה או דוכני מזון

כנראה צורת ההגשה הפופולארית ביותר בחתונות בישראל. בצורת הגשה זו האורחים עוברים לצד שולחנות שעליהם מסודרות מנות קייטרינג שונות בהגשה עצמית או שמפוזרים באולם האירועים דוכני מזון שונים שבהם מלצרים מגישים לאורחים מנות ספציפיות.

יתרונות בסגנון הגשה עצמאי יותר הוא דבר ראשון החיסכון בעלויות מלצרים בהשוואה לסגנונות אחרים של קייטרינג ובכך שמגישים מגוון רחב של מנות באירוע לטובת כלל האורחים. כנגד, זה לרוב מגדיל במקצת את העלויות של חברת הקייטרינג מכיוון שמגישים תפריט קייטרינג מגוון יותר בהשוואה לסגנונות הגשה ישירה לאורחים.

slogen