1 2 2015-08-12 18.21.04 3 4 5 6 7 8 9 slidepic1 slidepic2 slidepic3

מדוע הגשת קייטרינג של אירועים קטנים תמיד טובה יותר?

אחת הסיבות המרכזיות לכך שיותר ויותר אנשים בוחרים לחגוג אירוע קטן על פני אירוע עם כמות מוזמנים גדולה היא מכיוון שהגשת קייטרינג של אירועים קטנים בעלת סיכויים גבוהים יותר להיחשב כהצלחה לעומת תפריט קייטרינג באירועים גדולים.

בתחום האירועים נוצרה בשנים האחרונות מגמה של יותר אירועים קטנים עם כמות מוזמנים של עד 200 איש. בין אם זאת חתונה קטנה או בין אם זה אירוע בר/בת מצווה, מרבית בעלי השמחה מעדיפים לחגוג בקטן. הרבה מומחים בתחום מקשרים את המגמה הזו לנושא הכספי בלבד, אך אנו מאמינים שסיבה נוספת לגידול באירועים קטנים היא עקב היתרונות של הגשת קייטרינג באירועים קטנים עם כמות מוזמנים של עד 200 איש על אירועים גדולים במיוחד.

באירועים קטנים לא חייבים את הבופה

הבופה הוא אחד מסגנונות ההגשה הכי נפוצים בתחום האירועים, אך הוא בעייתי בגלל ההשקעה הכספית הגבוהה שסגנון הגשה זה דורש ומכיוון שמאוד קשה לשמור על טריות המנות במהלך האירוע. כאשר מדובר על אירועים גדולים אין מנוס מלהגיש לפחות בחלק מהאירוע סגנון הגשת בופה ולקחת את הפגיעה בכיס והסיכון בטריות המנות. אבל כאשר מדובר על קייטרינג של אירועים קטנים, בהחלט אפשר לוותר על הבופה ולהשתמש בסגנונות הגשה אחרים כגון תחנות מזון וסגנון הגשה משפחתי.

לא צריך לדאוג לגבי כמות האוכל שתוגש באירוע

אחד הפחדים הגדולים ביותר בהתארגנות של קייטרינג לאירועים הוא נושא כמות המזון שתוגש באירוע. מכיוון שרוב האירועים מתוכננים לפי תקציב כספי מוגבל, זה מאוד הגיוני שככל שיש יותר מוזמנים כך גדל החשש שלא יהיה מספיק אוכל לכל המוזמנים. מתוך ההבנה הזאת, מן הסתם פחות נדאג אם מדובר על אירוע קטן. חברות קייטרינג לאירועים קטנים תמיד דואגות להצטייד בכמות מנות מעל ומעבר לנדרש בגלל שיש להם הרבה יותר תקציב לעבוד איתו ביחס לסועד אחד.

מנות הקייטרינג מוגשות חמות יותר

אחד הקשיים הגדולים של חברות קייטרינג באירועים עם כמות מזומנים גדולה הוא לשמור חום המנות עד שהן מוגשות לאורחים. גם אם מדובר על קייטרינג אסאדו שמוגש ישירות מהגריל, כמות גדולה של אנשים גוררת מנות שיגיעו טיפה באיחור לשולחנות ולא בחום האופטימלי שלהן. זאת בעיה מכיוון שהרי אף סועד לא רוצה לקבל סטייק בטמפרטורת החדר. באירועים קטנים המנות מגיעות יותר מהר לכל השולחנות, כך שהמנות מוגשות חמות יותר לסועדים באירועים קטנים.

אפשר להגיש קייטרינג בשרי בלבד

לצד כך שיותר אנשים בוחרים לחגוג שמחות באירועים קטנים, ניתן לזהות מגמה נוספת שבה יותר אירועים קטנים מגישים תפריט קייטרינג בשרי בלבד. המנהג הזה של הגשת קייטרינג על האש נובע מכך שאפשר להשקיע יותר במנות בשריות איכותיות מסוימות ופחות להתמקד רק במגוון התפריט עבור קהל גדול של מוזמנים. במידה ואתם מתכננים אירוע קטן, שקלו להגיש קייטרינג אסאדו איכותי עם חברת קייטרינג לאירועי בוטיק קטנים.

חוסכים הרבה כסף על קייטרינג באירוע קטן

כפי שציינו לעיל, הרבה אנשים בוחרים לחגוג אירועים קטנים בכדי לחסוך בעלויות ההפקה של האירוע. זהו בעצם אחד היתרונות הגדולים ביותר של קייטרינג לאירועים קטנים על גדולים. החיסכון על כמות המנות המוגשות, מגוון המנות וצוות המלצרים יכול להגיע לחסכון של כמה עשרות אלפי שקלים. לא רוצים להוציא הרבה כסף על חתונה או חגיגת בר/בת מצווה? רצוי לנסות ולצמצם את כמות המוזמנים באירוע ולחסוך בכך עלויות קייטרינג.

הגשת קייטרינג לאירועים קטנים דורש פחות הכנה מראש

חברות קייטרינג לאירועים קטנים צריכות הרבה פחות הכנה מראש לקראת האירוע בגלל שמגוון המנות שיוגש באירוע אינו גדול. חברת הקייטרינג לא צריכה להגיע מספר רב של שעות לפני האירוע בכדי להתכונן להגשת הקייטרינג, ולרוב הגעה של שעתיים לפני התחלה של אירוע קטן מספיקה. זה חוסך לכם הרבה כאב ראש לוגיסטי ביום האירוע ומאפשר לכם לחסוך כסף על שעות עבודה של חברת הקייטרינג.

slogen