1 2 2015-08-12 18.21.04 3 4 5 6 7 8 9 slidepic1 slidepic2 slidepic3

תכנון קייטרינג נכון של אירוע קטן לעובדים לכבוד החגים

תקופת החגים יכולה להיות הזדמנות מצוינת לערוך אירוע קטן לעובדים בכדי להעלות את המורל ולפתוח את השנה העברית החדשה בנימה חיובית. במידה ואתם רוצים לערוך אירוע מוצלח לעובדים, אתם חייבים להצליח בכמה נושאים חשובים של בניית תפריט קייטרינג עבור אירועים קטנים.

כאשר מתכננים אירוע קטן לעובדים במשרד חשוב לזכור שהצלחת האירוע תהיה תלויה כמעט אך ורק באיכות תפריט הקייטרינג. לכן זה חשוב שתעשו את כל המאמצים לבנות את תפריט הקייטרינג הטוב ביותר לאירוע, ואם ניתן, להשקיע בחברת קייטרינג לאירועים קטנים שתשרת את האירוע. בין אם בחרתם לנהל לבד את הקייטרינג של האירוע או בין אם השכרתם את שירותיה של חברת קייטרינג לאירועים קטנים, חשוב שתתנו דגש על הנושאים הבאים:

בניית תפריט מנות קייטרינג להגשה באירוע

ראשית יש לקבוע את תפריט הקייטרינג של האירוע. בשלב זה תקבעו אילו בדיוק מנות יוגשו באירוע ואיזו כמות של אוכל אליכם לדאוג להגיש באירוע. אם אתם מעסיקים חברת קייטרינג המתמחה בשירות אירועים קטנים אז היא תעזור לכם לבנות תפריט קייטרינג מדויק בהתאם לכמות העובדים בעסק. במידה ואתם מחליטים להזמין מנות ממקור חיצוני או להכין את האוכל בעצמכם, חשוב לבחור מספר מנות פופולאריות (בכדי לוודא שלכל העובדים יהיה משהו שהם יכולים לאכול) בכמות של לפחות מנה עיקרית לכל עובד ולפחות 4 מתאבנים לאדם. כמו כן, זה רעיון טוב לבחור במנות העיקריות בהתאם לסוג האירוע, שעת האירוע וסגנון ההגשה של האירוע.

תפריט שתייה חריפה לעובדים

למרות שמדובר על אירוע במשרד זה בסדר להגיש שתייה חריפה, במיוחד עם האירוע מתקיים לקראת סוף יום העבודה. ההמלצה הרווחת של הגשת משקאות חריפים באירועי קטנים לעובדים היא להגיש בירה ויין. אלו משקאות חריפים אך לא יותר מדי מלאים באלכוהול. רצוי גם להגיש את המשקאות החריפים ביחד עם האוכל בכדי למנוע ממישהו להשתכר בטעות משתייה מרובה. אפשר גם להגביל את כמות האלכוהול לכוסית לכל סועד אם אתם קצת חוששים מעובד שיכור. 

קנייה ושכירה של ציוד קייטרינג

אם אתם לא מעסיקים חברת קייטרינג מקצועית לשרת את האירוע שלכם אז אתם צריכים לדאוג לשכור ציוד הגשת קייטרינג. ציוד הגשה יכול להיות שולחנות, כיסאות, פלטות לחימום האוכל, כלי הגשה גדולים, כלים חד פעמיים וכו'. כמובן שחשוב לשים לב שאתם לא חורגים בכך מהתקציב של האירוע.

שירות במהלך האירוע

רוצים לערוך אירוע חברה רציני ומקצועי? הגשה על בסיס שירות יכול להיות הפתרון המתאים. אחד היתרונות בהשכרת חברת קייטרינג באירוע היא שאתם מקבלים צוות מלצרים שישרת את העובדים במהלך האירוע, בין אם זה הגשת משקאות או הגשת מנות, זה פלוס רציני לאירוע קטן.

במידה ואתם מכינים את כל האירוע לבדכם, תדרשו לבקש עזרה מכמה עובדים בכדי לסדר ולהגיש את האוכל, או לחילופין, להעסיק כמה מלצרים במיוחד לאירוע. מבחינת כמות מלצרים זה משתנה מסוג אירוע לשני, אך כדאי לשמור על יחס של מלצר אחד לכל 30 אורחים לפחות.

שמירה על מוטיב החגים

מכיוון שמדובר כאן על מסיבת לכבוד החגים (ראש השנה, סוכות, פסח וכו') מומלץ לדאוג לשמור על המוטיב של החגים באירוע. למשל, אם מדובר על אירוע לראש השנה אז כדאי לדאוג להגיש תפוח בדבש, באירוע בחג סוכות אפשר להציג את שבעת המינים, בפסח כמובן צריך להגיש מנות ללא חמץ וכו'. 

slogen