1 2 2015-08-12 18.21.04 3 4 5 6 7 8 9 slidepic1 slidepic2 slidepic3

איך בוחרים נכונה חברת קייטרינג אסאדו לחתונה קטנה?

קייטרינג אסאדו הוא אחד מסגנונות הקייטרינג המבוקשים ביותר עבור אירועים קטנים. אך חשוב לדעת שלא קל לאתר חברת קייטרינג אסאדו שמספקת את הבשרים הטובים ביותר וצולה אותם בצורה מקצועית. בכדי למצוא חברת קייטרינג אסאדו לאירועים קטנים שיודעת את העבודה תדרשו לשאול מספר שאלות חשובות.

הישראלים אוהבים לאכול בשרים על האש, במיוחד באירועים קטנים ושמחים. לכן זה לא מפתיע לגלות שסגנון הקייטרינג אסאדו, צלייה ארוכה של בשרים על האש עד למרקם רך וטעים להפליא, הוא סגנון הקייטרינג הפופולארי ביותר בקרב הישראלים. אז אם אתם מתכננים חתונה קטנה בקרוב, אנו ממליצים לשקול לפנות לחברת קייטרינג המתמחה בסגנון הגשת אסאדו.

לפני שאתם פונים לחברות קייטרינג של אירועים קטנים המתמחות בהגשת אסאדו, חשוב שתדעו שבכדי להכין נתחי בשרים איכותיים שכאלו יש להגיע לרמת מקצועיות גבוהה במיוחד. בעקבות כך, כדאי מאוד להיזהר כאשר מחפשים אחר חברת הקייטרינג המתאימה ביותר לחתונה. אנו ממליצים לשאול חברות קייטרינג אסאדו את השאלות הבאות:   

באיזה ציוד צליית בשר אסאדו אתם משתמשים?

על מנת לצלות כהלכה בשר אסאדו (ובשרים אחרים בצלייה ארוכה) חשוב להשתמש בגריל ברזל גדול ואיכותי שמחזיק את להבת המדורה במיקום הנכון מתחת לנתח הבשר ומאפשר לנתחי הבשר לספוג את העשן לתוספת מרקם. בנוסף לכך חשוב שלשף חברת הקייטרינג יהיה את כל שאר ציוד הצלייה כגון מלקחיים מברזל, שיפודי ברזל, מזלגות ארוכות, מברשות ניקוי גריל, סירים מברזל לשמירה על חום וכו'.

אתם לא צריכים לקבל רשימה מפורטת של כל הציוד של החברה, אבל כן חשוב שתוודאו שיש לשף החברה את הגריל המתאים והציוד ההיקפי הרצוי.

מהי איכות הבשר שאתם קונים?

איכות מנות בשריות על האש תלויה רבות באיכות נתח הבשר עצמו. גם אם שף חברת קייטרינג באירועים קטנים יודע לצלות בצורה המקצועית ביותר נתחי בשר ולתבל בשרים, יכולותיו לא יכפרו לגמרי על נתח בשר לא איכותי. נתח בשר אסאדו צריך להיות נתח בשר בקר שלא הוזרקו לתוכו הרבה הורמונים מלאכותיים, עם עדיפות לנתח בקר שגודל בדרום אמריקה.

לא צריך לדעת בדיוק מאיזה ספק רוכשת חברת הקייטרינג את הבשרים, אך כן כדאי לברר האם מדובר על נתחי בשר איכותיים שגודלו בסביבה אורגנית ככל הניתן.

התיבול של הבשרים מלוח או חריף?

התיבול הוא החלק האחרון שמשפיע על טעם הבשר, אחרי איכות הבשר והצלייה שלו, אז חשוב שתבררו מול חברת הקייטרינג איזה תיבול הם נוהגים לתבל את הבשרים שלהם. האם מדובר על תיבול רגיל של פלפל ומלח? האם יש להם תיבולים נוספים חריפים? האם הבשרים מוגשים עם רטבים בצד? כל אלו הן שאלות שכדאי לברר לפני שסוגרים עסקה עם חברת קייטרינג אסאדו לאירועים קטנים.

אילו תוספות אתם מספקים לצד הבשר?

בתפריט קייטרינג אסאדו עבור אירועים קטנים הבשר תופס את מרבית תשומת הלב, אך זה לא אומר שהתפריט לא צריך לקבל עוד כמה שדרוגים של מאכלים נוספים. רוב חברות הקייטרינג מגישות לצד הבשר סוגי תוספות שונים כמו אורז, תפוחי אדמה, לחמים, סלטים וכו'. בקשו רשימה מפורטת של התוספות בתפריט האירוע בכדי לוודא שהם מקובלות עליכם וקיימת מנות חלופיות למוזמנים צמחוניים.

מתי אתם מתמקמים במתחם האירוע ביום החתונה?

הרעיון שעומד מאחורי השאלה הזאת היא שיש לקחת בחשבון שתהליך צלייה של נתח אסאדו לוקח 4-6 שעות בכדי הגיע למרקם הבשר הטוב ביותר. משמעות הדבר היא כי חברת קייטרינג אסאדו צריכה להתמקם במתחם אירועים לכל הפחות 5 שעות לפני התחלת האירוע. אז דאגו לקבל מחברת הקייטרינג התחייבות לשעת הגעה הגיונית ביום האירוע שתעניק לשף החברה מספיק מרווח זמן להכין את המנות הבשריות כהלכה. 

slogen